Testování výživových a potravinových doplňků

10.09.2015 12:47

Co je testování doplňků a nač doplňky testovat? 

Testování výživových a potravinových doplňků, včetně tinktur a čajů provádím u klientů ke zjistění správného dávkování těchto produktů. 

Takto vlastně provádím zjištění vhodnosti doporučených produktů pro daného klienta, zda jeho stav bude tímto produktem ovlivněn pozitivně či negativně. A jak dalece tento produkt jeho stav ovlivní. Dále doplňky testuji přímo na dané orgány a pokud testuji na více oslabených orgánů najednou, tak hledám kompromis v dávkování, aby nedocházelo k tomu, že jeden orgán bude produktem ovlivněn pozitivně, ale se špatným dopadem na jiný orgán. 

Také správné dávkování produktů je důležité, málo produktu nemusí daný orgán ovlivnit vůbec nebo může i škodit, to samé platí pro to, když si dávkujeme produkt ve stylu - čím více tím lépe....

 

Testování provádím tak, že provedu měření klienta na biorezonanci, buď celkové v rámci zjištění všech negativních zátěží v organismu - tj. těžké kovy, chemické látky, přídatné látky tzv.éčka, plísně, bakterie, viry, elektrosmog, alergeny v potravě, vyhodnotím toto měření a doporučím klientovi vhodné prostředky a postupy k eliminaci těchto zátěží z těla. Pokud se klient rozhodne stav řešit mnou doporučenými prostředky, tak potom společně testujeme produkty zdarma.

Pokud přijde klient se zakoupeným produktem, který si pořídil na konkrétní problém, tak potom testujeme produkt pouze na konkrétní problém s přihlédnutím na to, jak produkt účinkuje celkově na organismus.

 

Tento postup optimalizuje domácí zásoby různých výživových a potravinových doplňků, a zajišťuje jejich správné dávkování s pozitivním dopadem na organismus.